Now Reading
Noua formula de show pentru Neylini! Artista canta de acum live, cu band

Noua formula de show pentru Neylini! Artista canta de acum live, cu band

Vedeta care a lansat hituri precum „Muleina” si a avut colaborarea cu Muneer la piesa „Te iubesc” canta de ceva vreme cu o trupa de instrumentisti. Neylini a preferat ca in spectacole, de ceva timp sa mearga si sa sustina concerte live alaturi de o gasca de instrumetisti cu experienta adica Mihai Napu Band . Din trupa fac parte zece persoane, sapte instrumentisti si trei solisti vocali printre care si Neylini. Solista prefera sa se concentreze asupra carierei insa intr-un alt fel. Canta la evenimetele la care sunt solictati si nu spun nu nuntilor, botezurilor sau oricaror evenimente. Impresarul solistei este si el membru in trupa, chitarist care este activ la toate spectacolele.

mnp-0042+++

Cine e Neylini?

Neylini s-a nascut pe 13 iunie 1983 in orasul Giurgiu. A absolvit sectiunea de canto a Scolii Populare de Arta Bucuresti cu nota 10 si a fost membra a clubului “Mihaela Runceanu”. Este licentiata in Relatii Comercial – Financiar Bancare Interne si Internationale si-a intregit studiile economice cu un master in Managementul Afacerilor Comerciale. Neylini a colaborat pana in prezent cu artisti romani precum: Marius Moga, Matteo, Delia Matache (alaturi de care a cantat la festivalul Callatis 2007). A debutat oficial cu piesa “Cu mine nu tine” (feat. Matteo), la care a lansat si un videoclip in anul 2007. Neylini face muzica de peste 10 ani si a inceput o colaborare anul acesta cu MediaPro Music, de care se declara foarte mandra si pe care o considera un pas important in cariera ei. Piesa “Muleina”, cu care artista a revenit in forta, a fost compusa de Adi Cristescu si remixata de DJ Andi. In timpul liber, Ii place sa dansese si face asta de cate ori are ocazia (ii iese foarte bine) si comunica cu fanii ei prin intermedul retelelor de socializare. Prefera mancarea chinezeasca si culorile roz si negru.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • ce pot spune. este foarte tare piesa si imi place la nebinue sunteti preferatii mei va ascult zi de zi si ori ce ar fi ma uimiti cu piesele voastre tineti-o tot asaVA respect muzica baietiiiiiiiiiiiisunteti coollpetre din tg mures

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top