Now Reading
Nicole Cherry a lansat alaturi de Mohombi videoclipul pentru ‘Vive la vida’, unul din hiturile europene ale acestei toamne

Nicole Cherry a lansat alaturi de Mohombi videoclipul pentru ‘Vive la vida’, unul din hiturile europene ale acestei toamne

Nicole Cherry este, cu siguranta, artista cu cea mai buna ascensiune muzicala, din ultimii doi ani. A scos hit-uri dupa hit-uri, la o varsta la care alti adolescenti inca se joaca.
“Ciresica”, asa cum este alintata de cei apropiati, a crescut, atat profesional cat si personal, iar astazi a lansat videoclipul “Vive la Vida” alaturi de Mohombi. Materialul video, in regia lui Alex Ceausu, relateaza povestea din ghetouri a unei tinere talentate vocal, personaj jucat de Nicole, ce este descoperita de un producator, personaj jucat de Mohombi, venit de peste ocean, pentru a gasi vocea perfecta pentru viitorul sau single. Piesa a fost compusa de producatorii suedezi ai artistului international, a fost lansata live in cadrul Media Music Awards si culmineaza cu o noua echipa de management pentru Nicole Cherry, respectiv Creative District si LaClique Music (casa de discuri a lui Mohombi).
Videoclipul pentru “Vive la Vida” este deja asteptat pentru a fi licentiat in strainatate, fapt ce-i va aduce tinerei noastre artiste succesul mondial, pe care-l viseaza inca de la “Memories”.
Nicole Cherry isi doreste un premiu Grammy si un feat cu Justin Bieber, iar cat de curand, se pare ca dorinta ii va fi implinita, odata cu colaborarea cu Mohombi si echipa din spatele intregului proiect.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top