Now Reading
Stefan Banica lanseaza “Gura, taci!”

Stefan Banica lanseaza “Gura, taci!”

Stefan Banica lanseaza astazi un nou single, insotit de un videoclip – “Gura, taci!” – ce a fost precedat de o campanie cu acelasi nume, derulata timp de doua saptamani in mediul online, pe Youtube si pe pagina sa de facebook. In cadrul acestei campanii, lui Stefan Banica i s-au alaturat persoane publice, prieteni si colegi, din mai multe domenii de activitate.

“Gura, taci!” este o prima piesa dintr-un proiect mai mare, pe care Stefan Banica il pregateste in colaborare cu Ha Ha Ha Production si MediaPro Music.

Totul a pornit de la o gluma pe care o faceam cu un amic de-al meu si ziceam: daca m-as porni eu sa spun ce ?tiu …, dar mai bine: gura, taci! De la o joaca a devenit un cantec in toata regula. Tu ii vorbesti inimii, ii spui ce simti, dar mintea iti ordona “gura, taci!”, lucru care ni se intampla tuturor in viata de zi cu zi. “Gura, taci!” poate avea foarte multe sensuri, mai ales in contextul actual politic, social, monden etc. Piesa e vesela, plina de ritm si energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmari din ultimii ani, ne-am distrat toti. Multumesc tuturor colegilor si prietenilor mei din teatru, film, muzica, sport, televiziune, care au participat la campania online #GuraTaci. Sper sa va plac? noul meu cantec! Daca nu, “gura, taci!”, a spus Stefan Banica.

Lansarea noului single Stefan Banica -“Gura, taci!” va aduce cu sine si derularea unui turneu national cu acelasi nume, care va cuprinde 8 orase: Galati (29 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Constanta (30 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Timisoara (11 noiembrie, Filarmonica “Banatul”), Craiova (12 noiembrie, Sala Sporturilor), Brasov (17 noiembrie, Sala Patria), Bacau (18 noiembrie, Teatrul de Vara “Radu Beligan”), Iasi (19 noiembrie, Sala Sporturilor) si Suceava (20 noiembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor).

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top