Now Reading
Videoclip: Elena Gheorghe – “Autograf”

Videoclip: Elena Gheorghe – “Autograf”

2 zile de filmare, 6 stilismuri complete pentru Elena (costume, make-up, hair-style), 60 de dansatori, 4 rutine coregrafice – este, pe scurt, brief-ul unui foarte scurt metraj, “Autograf”, care aminteste de musical-urile de Broadway.
Stiti momentul in care esti sigura ca ti-ai gasit printul, in care totul in jur e roz si esti convinsa ca totul e de basm? Eh, despre asta e vorba in ‘Autograf’, in povestea vizuala pe care am lansat-o odata cu piesa semnata de magicul catre Laurentiu Duta. In momentul in care ne indragostim, TOATE suntem printese, ne vine sa cantam pe strada – da, ca nebunele – si orice scenariu e posibil, nu?”, spune Elena.
Pentru videoclipul “Autograf”, Elena s-a jucat cu o imagine care evoca stilul, gesturile si sarmul printeselor din cele mai cunoscute povesti ale lumii, iar totul este inspirat chiar de catre fanii artistei.
“A fost o super-provocare de productie, pentru ca ne-am dorit o poveste vizuala care sa evoce un musical, cu toata bogatia de decoruri, de costume, figuratie si coregrafie. ‘Autograf’ este despre iubire, despre magia ‘indragostelii’, despre ‘clipele tuturor posibilitatilor’ si merita o constructie vizuala pe masura”, adauga Elena.
Piesa “Autograf” este o noua colaborare a Elenei cu compozitorul si producatorul muzical Laurentiu Duta.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker