Now Reading
INNA incheie un nou turneu de succes in Mexic si se pregateste de lansarea celui de-al patrulea album

INNA incheie un nou turneu de succes in Mexic si se pregateste de lansarea celui de-al patrulea album

INNA a incheiat recent o noua serie de concerte de succes in Mexic. Artista a sustinut 3 concerte sold out in Zacatecas, Hermosillo si Culiacan, in fata a peste 40 000 de fani, oameni veniti special sa o vada pe INNA cantand.

Ca de fiecare data, publicul din Mexic m-a primit cu bucurie, dragoste, energie, m-am bucurat de fiecare moment petrecut in aceasta tara minunata. Sunt recunoscatoare pentru iubirea lor si sper sa nu ii dezamagesc niciodata”, a declarat INNA.

Cu o seara inainte de INNA, a sustinut concert in Zacatecas si J Balvin, in fata a 25 000 de oameni. Pentru INNA, au venit seara urmatoare 35 000 de fani. Pe aceeasi scena, au mai urcat 50Cent si Paul Oakenfold.

In luna august, INNA a fost pentru a doua oara in Japonia, unde a sustinut concert la unul dintre cele mai importante evenimente – MTV Zushi Festival, promo la mai multe posturi de radio si o sedinta foto pentru coperta revistei Vanity Mix pe care au aparut artisti precum Madonna, Maroon 5, Taylor Swift.

See Also

Pe 15 octombrie, INNA va lansa cel de-al patrulea album “INNA”, piese inregistrate in Anglia, Spania, Los Angeles, Romania, cu songwriteri si producatori de top din intreaga lume precum Eric Turner, Breyan Isaac, dar si Marcel Botezan si Sebastian Barac, autorii hiturilor care au consacrat-o pe artista.

INNA este nominalizata la MTV EMA 2015 la categoria Best Romanian Act cu piesa “Diggy Down” , unul dintre cele mai de succes single-uri ale artistei, cu peste 40 de milioane de vizualizari pe YouTube. De asemenea, INNA pregateste lansarea unui nou single in perioada urmatoare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker