Now Reading
Nicoleta Nuca si Cabron ne determina sa alegem intre “Adevar sau minciuna”

Nicoleta Nuca si Cabron ne determina sa alegem intre “Adevar sau minciuna”

Cabron a colaborat cu Nicoleta Nuca pentru noul lui single, ”Adevar sau minciuna”. Piesa este promovata printr-un videoclip regizat de Bogdan Daragiu.
Am scris piesa inspirat de instrumentalul pe care l-au facut Speak si Max Kissaru. In mare parte, << Adev?r sau minciuna>> exploateaza un subiect despre care nu s-a scris. E vorba despre acei oameni carora le este greu sa suporte adevarul si se simt mai confortabil sa fie mintiti, oameni carora realitatea le face mai mult rau decat bine.
Pe Nicoleta am descoperit-o la X-Factor si am sustinut-o in acel moment. Colaborarea cu ea a venit natural. Are o voce puternica, imi place foarte mult cum canta live si cred ca se potriveste foarte bine pe piesa
”, spune Cabron.
Piesa este compusa in studiourile HaHaHa Production de Maxim Chisaru, Speak, Cabron si Smiley, iar versurile au fost scrise de Cabron si Smiley. Mesajul piesei este amplificat si de videoclipul regizat de Bogdan Daragiu. Materialul video a fost filmat intr-o casa veche din Bucuresti, decor ce completeaza perfect emotia intensa pe care o transmite povestea clipului. Personajele principale din videoclip sunt Ada Dumitru si Denis Hanganu, doi actori talentati, studenti la UNATC.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker