Now Reading
Biblia pierduta va fi prezent in cadrul Targului International de Carte de la Frankfurt

Biblia pierduta va fi prezent in cadrul Targului International de Carte de la Frankfurt

Biblia pierduta”, romanul lui Igor Bergler, si una dintre cele mai asteptate cartii ale anului 2015, va putea fi cumparata incepand de astazi, 1 octombrie, in librariile din toata tara.

Prezent la conferinta de presa care a marcat lansarea, Igor Bergler, autorul volumului, a marturisit ca: „Am scris aceasta carte cu gandul de a cuceri piata americana. Dar orice cucerire incepe cu o victorie pe piata locala. In mod surprinzator pe aceasta am obtinut-o deja, desi cartea a ajuns abia la 1 octombrie in librarii”.

 

La randul lui, Ovidiu Enculescu, directorul general al Grupului Editorial Rao, completeaza: „Pe plan local succesul romanului lui Igor Bergler face deja istorie cu cele 10.000 de precomenzi ale sale, o cifra record pentru Romania, dar si prin campania sa de marketing, o premiera pentru piata de carte de la noi. «Biblia pierduta» are toate ingredintele sa devina un adevarat bestseller international. Cartea este deja tradusa in engleza, (traducatoarea) Jean Harris pregatind versiunea pentru piata americana, urmand ca romanul sa fie prezentat la Targul de Carte de la Frankfurt”.

 

Cartea “Biblia pieduta” are, in acest moment, 10.000 de precomenzi, cifra reprezentand un record pentru piata de carte romaneasca, in conditiile in care, in tara noastra, o carte devine bestseller daca se vinde, in medie, in 5.000 de exemplare pe parcursul unui an sau doi. Romanul lui Igor Bergler beneficiaza de o campanie de marketing fara precedent in Romania, pagina de Facebook a trecut de 12.000 de fani in numai patru luni de la lansare, iar cele doua trailere ale cartii au adunat si ele aproape 40.000 de vizualizari.

In cele mai importante librarii din Romania si din tara, romanul va beneficia de standuri individuale, iar la targul de carte “Gaudeamus” din acest an romanul va fi, de asemenea, extrem de bine reprezentat.

 

www.bibliapierduta.ro

See Also

www.facebook.com/bibliapierduta

www.rao.ro

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top