Now Reading
Lidia Buble lanseaza videoclipul piesei “Le-am spus si fetelor”, feat Amira

Lidia Buble lanseaza videoclipul piesei “Le-am spus si fetelor”, feat Amira

Simpatica si energica Lidia Buble lanseaza cel de-al treilea videoclip din cariera – “Le-am spus si fetelor”, in colaborare cu Amira.

Lidia si-a luat gasca de fete si au pornit intr-o calatorie plina de culoare si miscari de dans senzuale si au cucerit publicul cu ritmurile noului single, compus de catre Adrian Sina, Silviu Dumitrascu si Amira, in studiourile Premium Artist.

Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan, cel cu care Lidia a colaborat si pentru clipul “Inima nu stie”, in care artista a jucat un rol inedit, de bad girl, pentru care s-a antrenat alaturi de un instructor de Aikido.

Pe langa cadrele in care Lidia si cele 5 dansatoare sunt surprinse pe strazile din Bucuresti, videoclipul “Le-am spus si fetelor” ne va cuceri cu siguranta si prin look-ul artistei, coregrafiile spectaculoase si atitudinea girl-power.

See Also

Lidia si-a unit fortele cu Amira in urma cu cateva saptamani cand au lansat single-ul “Le-am spus si fetelor”, pe care l-au prezentat in premiera pe scena Media Music Awards 2015. In doar o luna de cand a fost lansat, single-ul are pe 6,7 milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music si a intrat in top 10 piese de pe posturile radio.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker