Now Reading
Daniel Iordachioaie si What’s Up lanseaza “Pe furis” un nou hit

Daniel Iordachioaie si What’s Up lanseaza “Pe furis” un nou hit

De cate ori nu ne-au atras si mai mult lucrurile interzise sau ce pareau imposibil de atins astfel incat sa ne determine sa tragem cu urechea sau sa ne uitam pe gaura cheii?

In primul rand ca adolescent, am facut pe furis toate lucrurile interzise si la care ravneam… prima tigara, prima bere, primul amor, prima bataie (voita), prima pereche de blugi pe care mi-o doream si n-aveam parte de ea ca „mai aveam inca 3 perechi acasa”… Pana si declaratiile astea le dau pe furis, ca nu stiu daca sunt de acord cu ele”, a declarat Daniel Iordachioaie.

In contrapardida, What’s UP si-a amintit amuzat de o intamplare savarsita „pe furis”: „Cand eram mic imi placeau foarte tare cartofii prajiti, dar nu aveam voie sa folosesc cutitul si nici aragazul. Tin minte ca m-am dus pe furis in bucatarie si m-am pus pe taiat. Cand sa-i pun pe foc, m-a prins mama… Continuarea cred ca o stiti!

Videoclipul, a carui regie e semnata de Anthony Icuagu are in prim-plan doi tineri care se regasesc unul pe altul “pe furis”. Filmarile au reprezentat o ocazie numai buna de distractie pentru cei doi artisti, dar si pentru echipa de productie.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top