Now Reading
Dan Balan lanseaza un single de exceptie, “Funny Love”

Dan Balan lanseaza un single de exceptie, “Funny Love”

Celebrul artist Dan Balan, lanseaza azi single-ul “Funny Love” insotit de un videoclip incendiar. Artistul a lucrat mai bine de un an la productia acestei piese. Toate instrumentele sunt inregistrate live. “Am lucrat minutios la fiecare sample, totul conteaza pentru un sunet final calitativ: tobele au fost inregistrate in mai multe studiouri, pana sa ajung la un sound satisfacator, bass chitaristul a fost selectat din mai multi instrumentisti din New York, iar vocea feminina am ales-o dupa mai multe casting-uri organizate in Suedia, Irlanda si SUA”, a declarat Dan Balan.
Productiile video anterioare ale artistului au impus niste standarde inalte de calitate si asteptari pe masura, asa ca Dan Balan a venit de data aceasta cu o productie deosebita pe piata muzicala din Romania si nu numai.
Video-ul reprezinta un mix de moda, care reuneste aproximativ 20 de scene alternante, constructii unice (inclusiv un bazin construit special pentru acest clip, un teren de fotbal), 300 kg de bagaje (aduse de stilistul James Knox din New-York), 13 modele si 16 dansatoare, 120 de costume, o solutie grafica interesanta si un nou tip de editare. Toate acestea au fost create in decursul a 4 luni.
De un an si jumatate nu am lansat nimic. Am stat la Londra si am lucrat in studio la noul material discografic. ‘Mie imi place sa ma reinventez mereu, asa ca am experimentat mai multe genuri si directii muzicale, pana am ajuns la un rezultat care sa ma multumeasca. Asa a luat nastere ‘Funny love’”, a explicat cantaretul.
Artistul asteapta cu nerabdare sa vina la noi in tara: “Mi-e dor de publicul din Romania, abia astept sa lansez piesa si sa avem astfel ocazia sa ne revedem in concerte”, a zis Dan Balan.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top