Now Reading
Soundland, proiectul house al celor de la Kazibo Music lanseaza “Facedown”- un nou hit international alaturi de Markus Schulz!

Soundland, proiectul house al celor de la Kazibo Music lanseaza “Facedown”- un nou hit international alaturi de Markus Schulz!

Atunci cand esti un producator de succes, colaborarea cu un dj de renume international vine de la sine.
Proiectul house al celor de la Kazibo Music, Soundland (cunoscuti pentru colaborarea de succes alaturi de Alexandra Ungureanu – “Atat de usor”) lanseaza astazi, impreuna cu Markus Schulz ( dj-ul nr 1 in America la ora actuala), “Facedown” – probabil piesa cu cel mai pozitive vibe din traiectoria Kazibo de pana acum.
Indiferent de soarta acestei piese in Romania, tendintele clare occidentale in care se incadreaza, o vor face sa isi croiasca lesne drum in topurile internationale.
Videoclipul a fost filmat pe minunatul Transfagarasan, in regia lui Alex Ceausu si o are drept protagonista pe frumoasa Laura Cosoi.

Pentru ca iubim ROMANIA !! ?#?iLoveROMANIA?
Va multumim mult tuturor celor care ne-ati sustinut in acest an. Multumim tuturor artistilor cu care am colaborat si care au crezut in munca noastra. Am reusit una dintre cele mai importante colaborari ale noastre pe plan international – alaturi de MARKUS SCHULZ. Speram sa ne sustineti in continuare si sa reusim sa reprezentam cu succes ROMANIA in afara granitelor !! LOVE from KAZIBO !!!
, a scris Ovidiu Baciu ( Naguale), unul din liderii Kazibo Music, pe pagina sa oficiala de Facebook.

ENJOY!

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top