Now Reading
“Omul perna” intr-o readaptare independenta la Teatrul Maria Filotti Braila

“Omul perna” intr-o readaptare independenta la Teatrul Maria Filotti Braila

Sambata, 24 octombrie, de la ora 18.00 la Sala Studio, Teatrul “Maria Filotti” va invita la cea de a paisprezecea editie a Proiectului TMF Independent,cu spectacolul “Omul-perna” de Martin McDonagh, in regia lui Florin Ion Grigoras, o productie realizata de UNATC Bucuresti.
Echipa de tineri actori ( Rares Andrici, Cosmin Dominte, George Lepadatu si Tudor Andronic), proaspat absolventi ai UNATC, raspunde cu succes acestei scheme dramatice care trece dincolo de orice tentativa de moralizare si avertisment social“, dupa cum afirma critica de specialitate.
Avand ca tema un subiect extrem de actual, violenta, “Omul-perna” este un spectacol independent de succes, starnind interesul publicului din toata tara, piesa fiind jucata cu succes la Sibiu, Ploiesti, Targu Jiu, Focsani, Campina, Buzau si in mai multe locuri din Bucuresti. A obtinut „Premiul pentru cel mai bun spectacol” – gala UNATC 2013,
„Premiul pentru cel mai bun actor in rol principal” – gala UNATC 2013, „Nominalizare pentru cel mai bun rol secundar” – gala UNATC 2013, „Premiul pentru cel mai bun actor in rol principal” – Festivalul Teatrului studentesc “In Culise”
Spectacolul vorbeste despre ancheta unui caz surprinzator de crima in care sunt implicati doi frati: Katurian, un scriitor de povesti morbid, in care copiii sunt victime si Michal, cel care intelege povestile fratelui sau dintr-o alta perspectiva.
Cei doi detectivi, Tupolski si Ariel, fac tot posibilul sa-l pedepseasca pe scriitor, dar au parte de o groaza de intamplari care le infirma asteptarile.
Cine este vinovat in aceasta poveste? Care mai este valoarea artei daca ea ajunge sa faca rau? Acestea sunt intrebari pe care acest spectacol i le pune spectatorului.

DISTRIBUTIA:
KATURIAN: Rares Andrici
TUPOLSKI: Cosmin Dominte
ARIEL: George Lepadatu
MICHAL: Tudor Andronic

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker