Now Reading
Cristina Spatar revine la stilul care a consacrat-o si lanseaza single-ul si videoclipul “Dau bine”, feat Jon Baiat Bun

Cristina Spatar revine la stilul care a consacrat-o si lanseaza single-ul si videoclipul “Dau bine”, feat Jon Baiat Bun

Daca vara asta, Cristina Spatar ne-a dus cu gandul la “Marbella”, artista lanseaza acum single-ul si videoclipul “Dau bine”, in colaborare cu Jon Baiat Bun.

Odata cu noua piesa, Cristina Spatar schimba radical look-ul si revine la imaginea de “bad girl”, cu care ne cucerea in urma cu cativa ani.

Piesa aceasta mi-a placut din prima clipa. A meritat asteptarea. Smiley si echipa lui au facut o treaba excelenta. Cat despre schimbarea de look… mi-a prins foarte bine. E normal sa te simti comod in haine mai lejere, mai putin pretentioase, fara tocuri foarte inalte. E stilul care m-a consacrat, pana la urma“, spune, incantata de noul proiect, solista care si-a castigat in timp titulatura de regina RnB.

Compusa in studiourile HaHaHa Production, piesa este o colaborare cu Jon Baiat Bun, cel care s-a facut remarcat cu hitul “Iarna pe val”. Masini tunate, o gasca de skateri si fete frumoase, dar si temperaturi scazute, videoclipul s-a filmat pe parcursul a 24 de ore si este regizat de catre Petre Nastase. Pentru noul look si realizarea videoclipului, Cristina a colaborat cu Andra Manea (make-up), Iolanda Mutu (styling), Vali Dragomir (hair) si coregrafa Andra Gheorghe (Cocuta).

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker