Now Reading
Maia lanseaza Sentimiento in colaborare cu Dony si AlexUnderbase

Maia lanseaza Sentimiento in colaborare cu Dony si AlexUnderbase

Toamna aceasta, scena muzicala din Romania are parte de o noua solista.
Maia alaturi de echipa ei de productie Dony si The Kid (1ArtistMusic) lanseaza primul single din cariera sa muzicala, “Sentimiento”.
Artista este originara din Constanta, aceasta a inceput sa cante la Tip Top Minitop la varsta de 6 ani iar de atunci pasiunea pentru muzica nu s-a mai oprit.

Odata ajunsa la majorat, Maia a colaborat cu celebra echipa de producatori muzicali, Play&Win, acestia prezentandu-i o alta fata a muzicii. Lucrurile s-au schimbat total iar talentata artista a inteles ce inseamna sa interpreteze profesionist o melodie.

Pentru ca “nu a mai putut” sa scape de aceasta pasiune pentru muzica, Maia alege sa inceapa lectiile de canto cu celebrul profesor Traian Broasca, indrumator al mai multor generatii de artisti romani ce au reusit sa fie recunoscuti la nivel international datorita versatilitatii lor vocale.
Studiul pentru dezvoltarea capacitatilor sale vocale a dus-o pe artista si la Dana Dorian, un pedagog cu suflet de artist si un exemplu de verticalitate rar intalnita pe meleagurile autohtone.

Colaborarea cu 1 Artist Music (The Kid & Dony) are deja vechime. In anul 2008, AlexUnderBase alaturi de Maia in calitate de vocalista inregistreaza un real succes cu piesa Feelings in Grecia.

Fiind in trecere pe la studio-ul 1Artist Music, Dony si The Kid lucrau la aceasta melodie, ce mi-a atras instant atentia. Avand o mare pasiune pentru dans, melodia prin acordurile sale m-a introdus rapid intr-o atmosfera latino si am inceput sa dansez, pur si simplu. Sentimiento este o piesa latino dance cu influente de club, extrem de pozitiva, cu o energie care ne face sa ne aducem aminte de vara.” declara Maia

“Mirela aka Maia este un artist talentat in care avem mare incredere si care va avea multe lucruri de spus in viitor in industria muzicala atat nationala cat si internationala.
Pregatim deja urmatorul single, nu o sa divulgam prea multe informatii despre urmatoarea piesa pentru ca ne dorim sa fie o surpriza. Compozitia muzicala va avea un ritm dinamic si feeling super pozitiv.
O cunoastem pe Mirela din 2008, perioada in care aveam nevoie de o voce feminina pentru proiectul lui AlexUnder Base. Atunci s-a organizat un casting in urma caruia am cunoscut-o pe Mirela care s-a facut remarcata prin timbrul vocal ce s-a potrivit perfect cu melodia lui AlexUnder Base
.” au declarat Dony si The Kid.

See Also

Daca inca ti-a ramas in gand vara ce tocmai a trecut, iti propunem sa asculti Sentimento si sa rememorezi cele mai frumoase evenimente ce s-au petrecut in sezonul calduros al lui 2015.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top