Now Reading
Amna si Robert Toma privesc spre viitor “In Oglinda”, in cel mai recent single

Amna si Robert Toma privesc spre viitor “In Oglinda”, in cel mai recent single

Toamna se numara povestile de dragoste. Toamna este anotimpul in care doi oameni se indragostesc si isi folosesc caldura trupului pentru a se apropia unul de celalalt. Tot toamna visam melancolici la viitor, un viitor langa persoana pe care ne-o dorim alaturi toata viata.

Indoiala si teama de la inceputul relatiei, care adeseori ne incatuseaza sentimentele, este spulberata atunci cand primim semene ca dragostea ne este impartasita. Exista, deci, “au trait fericiti pana la adanci batraneti”?

Dupa colaborarea pentru single-ul “Adios Amor”, Amna si Robert Toma s-au reintalnit, s-au lasat purtati de val si au pus pe hartie povestea de dragoste a doi tineri care spera ca dragostea lor va trece peste orice obstacol.

Cei doi artisti au lucrat, si de aceasta data, cu drag si entuziasm, Robert declarand: “Colaborarea cu Amna a fost din nou o experienta deosebita. Pe langa faptul ca este o persoana talentata, este si o fire foarte ambitioas. Are multe, multe calitati”. “Este o reala placere sa lucrez cu Robert”, a adaugat frumoasa cantareata.

Frumusetea fizica stim ca este trecatoare, dar oare si iubirea este oarba, asa cum se spune?!

Piesa “In oglinda” a fost compusa de Marius Moga, Robert Toma si Liviu Teodorescu, iar de regia videoclipului s-a ocupat Bogdan Daragiu.

See Also

“Cred ca multi oameni se vor regasi in versuri. Piesa pune “in oglinda” frumusetea versu trecerea timpului si evidentiaza faptul ca dragostea adevarata invinge timpul”, este de parere Robert.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top