Now Reading
Adina lanseaza single-ul “Noi doi”, impreuna cu un videoclip senzual alaturi de iubitul ei

Adina lanseaza single-ul “Noi doi”, impreuna cu un videoclip senzual alaturi de iubitul ei

Daca in 2005 debuta in lumea muzicala una dintre cele mai de succes trupe de fete, Heaven, cu Adina Postelnicu ca voce principala, iata ca acum artista lanseaza cel de-al doilea single solo din cariera, “Noi doi”.

Cu mii de concerte la activ si single-uri ce au ocupat primele locuri in topuri (“O parte din rai”, “Pentru totdeauna”, “Du-ma pe o stea”, “Sunshine”, “Sexy Girl” etc), Adina a hotarat in aprilie 2014 sa inceapa propriul proiect solo, odata cu lansarea single-ului “Lipsa Ta”.

Dupa multe ore in studio, alaturi de producatori de succes precum Dan Andrei Deaconu, Daniel Costache si George Hora, Adina lanseaza single-ul, “Noi doi”, impreuna cu un videoclip senzual regizat de catre Khaled Mokhtar.
Despre noul ei single, Adina marturiseste: “Sunt convinsa ca fiecare femeie se va regasi, mai devreme sau mai tarziu, in versurile acestei piese. Intr-o rela?ie treci foarte u?or de la o stare la alta, am simtit pe propria piele aceste trairi. Cum versurile ma reprezinta in totalitate, mi s-a parut cel mai potrivit sa il aleg drept protagonist in videoclip chiar pe iubitul meu, Glance”.

See Also

Daca in urma cu cativa ani, Heaven si Glance colaborau pentru piesele “Sexy Girl” si “Good Times”, de aceasta data simpaticul artist isi pune in valoare sex-appeal-ul in rolul de partener al Adinei, nu doar in viata privata, ci si in videoclipul “Noi doi”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker