Now Reading
Claudia Pavel lanseaza azi single-ul “Privilege”

Claudia Pavel lanseaza azi single-ul “Privilege”

Claudia Pavel lanseaza single-ul „Privilege“, o piesa pop-soul, cu o poveste de dragoste induiosatoare.

Single-ul este produs in Suedia de aceeasi echipa cu care lucreaza si Céline Dion, dar cu care si Claudia a colaborat pentru hitul „Don’t miss missing you“.
“Privilege” emana o incarcatura emotionala puternica. Cu toate ca sound-ul pop al piesei da senzatia unei povesti de dragoste cu final fericit, Claudia canta despre o iubire aproape imposibila si apasatoare.

Eram in cautarea unui single care sa ma reprezinte si de aceea am ales sa colaborez din nou cu producatorii albumului meu “Wrong Girl for That”. Si alaturi de ei s-a nascut aceasta piesa superba, care este despre dragoste – iar eu cred in dragoste in toate formele ei“, a declarat Claudia. „Pana la urma, dragostea este un privilegiu“, a adaugat artista.

Pe viitor, Claudia Pavel isi doreste sa lanseze albumul cu numarul sapte, insa intre timp lucreaza la mai multe single-uri si la un spectacol de jazz ce va avea debutul pe scena TNB. Artista se numara printre primele cantarete din Romania ce au avut single-urile difuzate in întreaga Europa.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker