Now Reading
Sore lanseaza single-ul “Cand vremea e rea”

Sore lanseaza single-ul “Cand vremea e rea”

Toamna nu aduce doar vreme capricioasa, ci si multe vesti frumoase. Prima dintre ele este ca Sore lanseaza cel mai recent single „Cand vremea e rea”.
Piesa este produsa in studiourile HaHaHa Production si este compusa de Serban Cazan, Marius Pop, Theea Miculescu, Smiley si Sore, iar versurile sunt scrise de Sore, Smiley si Theea Miculescu. Videoclipul a fost regizat de catre Iulian Moga si a fost filmat intr-un apartament din zona Primaverii.

Bucuria mea este imposibil de descris pentru ca piesa “Cand vremea e rea” vorbeste despre cel mai frumos moment pe care il pot trai. Voi deveni mama in curand si am incercat sa cuprind emotia de liniste si echilibru in versurile piesei si in povestea clipului. Imi voi aduce mereu aminte cum s-a scris piesa in studiourile Hahaha, intr-o seara ploioasa, unde ne-am adunat, Serban, Smiley, Theea si cu mine si ne-am lasat inspirati de zambetul pe care il afisam de cateva luni deja. Au fost complicii mei si spun cu mana pe inima, piesa descrie exact ceea ce simt. In acelasi timp, oricine se poate regasi in piesa “Cand vremea e rea”, pentru ca cele mai frumoase clipe in doi se petrec de cele mai multe ori pe vreme ploioasaa declarat Sore.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top