Now Reading
Lora lanseaza una dintre cele mai puternice piese din cariera, “Ne impotrivim”

Lora lanseaza una dintre cele mai puternice piese din cariera, “Ne impotrivim”

Frumoasa Lora se numara printre artistii care stiu sa surprinda foarte bine prin versurile si muzica lor starile din sufletul fiecaruia. Artista a lansat ieri noul sau single, “Ne impotrivim”, insotit de un videoclip de imagine.
Regizorul videoclipului, Michael Adrian Mircea, a reusit sa transpuna vizual emotia si mesajul piesei, iar Ema Uta (makeup), Cristina Diaconu (styling) si George Cozma (hair) au avut grija de imaginea Lorei.
Frica de a-ti recunoaste sentimentele, frica de a iubi este o calatorie spre iad. Iubirea este felul lui Dumnezeu de a-ti spune care este calea pe care trebuie sa mergi. Sfatul meu…paseste cu incredere. Nu conteaza cat dureaza, important e sa nu ignori sentimentele si sa ti le asumi. Multumesc dragei mele Theea, care a patruns in inima mea si a scos de acolo aceasta piesa, multumesc HaHaHa Production pentru incredere si sustinere si intregii mele echipe, de la management, casa de discuri, regizor, styling, make-up, pana la fanii care sunt a 2a familie si care cresc odata cu mine. Va iubesc pe toti si va multumesc pentru sustinere!“, a declarat Lora.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top