Now Reading
Loredana a lansat albumul “Imaginarium” si a ridicat Sala Palatului in picioare!

Loredana a lansat albumul “Imaginarium” si a ridicat Sala Palatului in picioare!

Loredana, diva showbiz-ului romanesc a lansat albumul “Imaginarium” in cadrul concertului cu acelasi nume de la Sala Palatului, in data de 7 si 8 noiembrie, incepand cu ora 20:00.

Albumul Loredanei, “Imaginarium” contine 15 piese din care 3 remixuri si un bonus track. Cei ce o iubesc pe artista se pot bucura de piesele deja indragite si cunoscute, precum si de productii noi.
Albumul “Imaginarium” este deja disponibil in magazinele de specialitate si benzinarii din toata tara.

Show-ul Loredanei a fost si anul acesta unul spectaculos, dar si plin de emotie. In cadrul concertului, artista a adus un omagiu celor care si-au pierdut viata in tragedia din clubul Colectiv, prin interpretarea piesei “Back to life” a celor de la Goodbye to Gravity.

Loredana Imaginarium 7 nov 2015 (18 of 318)

Alaturi de artista au urcat pe scena Salii Palatului, Gabriel Cotabita, Mihai Margineanu, Matteo, actorul Radu Gheorghe si multi altii.

See Also

Devenit deja traditie, spectacolul Loredanei de la Sala Palatului, a ridicat asteptarile publicului cu fiecare show, astfel ca anul acesta, fanii divei au avut parte de o productie grandioasa, cu multe momente incarcate de emotie si invitati de exceptie.

Pentru doua seri am calatorit impreuna cu banda Agurida, prietenii mei si un public extraordinar in Imaginarium. O lume fabuloasa, in care muzica, visele si emotiile s-au transformat intr-un spectacol vizual desavarsit. Multumesc echipei mele fantastice pentru talentul si dedicatia exceptionala de care au dat dovada in pregatirea si realizarea acestui show. Ne-am bucurat, am ras si am plans timp de trei ore. Dar in fiecare clipa ne-am gandit la ei. Cei care nu mai sunt si cei care se lupta acum pentru viata lor. Am realizat mai mult ca niciodata ca viata noastra e un miracol si datoria mea si a noastra e sa o celebram in fiecare clipa, sa ne pretuim prietenii si sa ne aparam visele”, a declarat Loredana.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top