Now Reading
Otilia este a treia cantareata din Romania cu un debut international spectaculos

Otilia este a treia cantareata din Romania cu un debut international spectaculos

Dupa Inna – “Hot” si Alexandra Stan cu “Saxobeat”, Otilia este a treia cantareata romanca, cu un debut international spectaculos intamplat in ultimii 5 ani.
Succesul OTILIEI se cuantifica si in cele aproape 200 milioane de vizualizari ale piesei “Bilionera” pe canalele youtube, in licentierea piesei in America de Sud, toata Europa de Sud-Est si o parte din Europa de Vest. Pozitionarea pe primele locuri in topurile radiourilor din Turcia, Grecia, Cipru , Bulgaria etc. este sustinuta de faptul ca pentru aceasta perioada in agenda OTILIEI nu mai exista disponibilitate pentru evenimente.

Dupa ce a dezlantuit pasiunea fanilor si a cucerit topurile internationale cu “BILIONERA”, dupa ce a reusit sa isi impresioneze fanii de peste hotare in spectacolele pe care le-a sustinut in afara granitelor tarii, OTILIA dovedeste ca a castigat si aprecierea fanilor de pe Facebook. Mai exact, OTILIA a postat zilele trecute o fotografie care a reu?it sa stranga peste 70.000 like-uri pe baza naturaletii si frumusetii sale, aceasta a devenit virala si a fost vizualizata de peste 1,3 milioane de utilizatori ai platformei de socializare.

Cel de-al doilea single lansat, “Aventura”, se bucura la scurt timp dupa lansare de popularitate si locuri fruntase la radiouri din Polonia, Bulgaria, Turcia, Bulgaria si multe alte tari.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top