Now Reading
Dan Chisu lanseaza filmul “Bucuresti Non Stop”

Dan Chisu lanseaza filmul “Bucuresti Non Stop”

Bucuresti NonStop este un film de lungmetraj ce ilustreaza povestea unui cartier din Bucuresti. Mai exact, subiectul descrie o noapte din viata unui magazin non-stop aflat intr-un cartier de blocuri bucurestean. Patru personaje conduc patru povesti, legate intre ele de Achim, cunoscut ca “baiatul de la non-stop”, interpretat de Gheorghe Ifrim.
Cu o distributie de exceptie si actori consacrati in cinematografia romaneasca, precum Ion Besoiu, Dorina Lazar, Adrian Titieni, Gheorghe Ifrim, Toma Cuzin, Tudor Smoleanu, Olimpia Melinte, Alexandru Papadopol, Dorian Boguta, Maria Obretin, Lia Bugnar, Ilinca Manolache, Lili Sandu si Dan Bordeianu, filmul isi doreste sa transmita povestea unor oameni normali, aflati in situatii exceptionale.

Iesite din comun, toate cele patru povesti nu fac decat sa radiografieze un microclimat din orasul in care traim. Este un film despre dragoste, generozitate, ura, gelozie, util si inutil, viata si moarte, cu fapte bune si rele, tratate cu umor si cu tandrete, escaladand ridicolul, dar si sublimul unor situatii dintr-o singura noapte bucuresteana.

Directorul de imagine al filmului este Liviu Pojoni Junior, montajul este realizat de Tudor Pojoni, sunetul ii apartine lui Cristian Tarnovetchi, scenografia Alina Pentac, costume Luminita Mihai, make-up Ana Andrei, iar muzica este compusa de Simona Radu. Regia si scenariul sunt semnate de Dan Chisu. Filmul este o productie independenta, realizata de DaKINO Productions, alaturi de co-producatorul Watch Me Productions (Codin Maticiuc).

Regizor, scriitor si producator, Dan Chisu este la al cel de-al cincilea lung metraj al carierei sale, dupa deja cunoscutele filme WebSiteStory, Ursul, Si caii sunt verzi pe pereti si Déjà Vu.

Lungmetrajul Bucuresti NonStop va avea premiera joi, 12 noiembrie, la Cinema Pro Bucuresti, ora 20.00, urmand ca din 13 noiembrie sa intre in 30 de cinematografe din Bucuresti si din tara (Cluj, Constanta, Brasov, Arad, Braila, Ploiesti, Craiova, Iasi, Botosani, Piatra Neamt, Baia Mare etc).

See Also

Sambata, 14 noiembrie 2015, ora 19.40, la Cinema City in Promenada Mall Braila se va organiza proiectia filmului in prezenta echipei si distributiei Bucuresti NonStop, dupa care va urma o conferinta de presa. Acest turneu include si alte orase, precum Constanta, Ploiesti si Cluj.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • I’m glad you liked it. Yes Grampy is very silly – and naughty. I’ve checked quite a few times now. We might enlist his services here now and again – he’s silly enLuoh.gove,Jess

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top