Now Reading
Codu’ Penal lanseaza al 10-lea album din cariera, “9 stele”

Codu’ Penal lanseaza al 10-lea album din cariera, “9 stele”

Dupa momentele dificile petrecute in inchisoare, Shoby, alaturi de colegul sau, Bulgaru, cei 2 membri al trupei Codu’ Penal, lanseaza in decembrie cel de-al 10-lea album, material ce se intituleaza “9 stele”.

Prima piesa pe care o vor extrage de pe primul album cu “calitate in cantitate” de la eliberarea conditionata din martie 2014 a lui Shoby, este “Fara griji”, o colaborare cu Nico.

Single-ul va beneficia si de un videoclip care scoate in evidenta visele pe care le ai de mic copil si cararile pe care te duce viata de-a lungul timpului.

Noul material discografic e produs in totalitate de Dragan Ionut (Shoby) si Laurentiu Matei, titlul “9 stele” reprezentand cifra norocoasa a artistului Shoby. Albumul contine 16 track-uri si este ca o gura de aer proaspat pentru rap-ul romanesc, fiind plin de energie pozitiva si motivatie, iar colaborarile va garantam ca sunt pe masura!

See Also

“Eu consider ca albumul asta trebuie sa indrepte oamenii cu fata spre realitate, pentru ca doar realitatea iti poate oferi echilibru si posibilitate… chiar daca realitatea de cele multe ori, doare”, declara Shoby.

Cunoscuta trupa, Codu’ Penal pregateste fanilor multe surprize pentru urmatoarea perioada, asa ca fiti pe faza!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top