Now Reading
Videoclip: Antonia – “Dream about my face”

Videoclip: Antonia – “Dream about my face”

Antonia se transforma in jucatoare de box in videoclipul pe care tocmai l-a lansat astazi. Cantareata si-a pus fanii pe jar si e pregatita sa cucereasca pe toata lumea cu ”Dream About My Face”. Antonia ne-a obisnuit cu aparitii extrem de hot si mentine standardele ridicate in noul sau videoclip, cantareata transformandu-se intr-o adevarata ”bad girl” .
’Dream About My Face’ este un fel de comeback dupa o pauza in care am avut concerte, am lucrat in studio si mi-am luat timp sa aleg impreuna cu echipele mele de la Roton si Global Records piesa cea mai potrivita. In piesa este vorba despre o fata indragostita obsedata de un baiat, care este increzatoare in ea si in puterile ei, stie ca orice ar fi, ei vor ramane impreuna. Va lupta pentru dragostea lui pana il va cuceri definitiv. Clipul este simbolic, fata lupta in ring pentru iubirea baiatului de care este indragostita”, a spus Antonia.

Piesa a fost compusa si produsa de Marco and Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac, au compus single-ul anterior “Chica Loca”, dar si multe dintre piesele INNEI), versurile sunt scrise de Sorana Pacurar.

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, intr-o sala de sport. Antonia este o sportiva care lupta in ring, se antreneaza si este sustinuta de prietenii ei. Invitati speciali in videoclip sunt artistii si prietenii Antoniei: Corina, Giulia, Boier Bibescu, K-rie, dar si Jessie Mae, prietena din copilarie a artistei, model din Los Angeles. Regizorul este Barna Nemethi, DP este Barbu Balasoiu.

Pentru acest videoclip, Antonia s-a antrenat constant la sala cu Sasha Calisthenic, antrenorul ei si cu coregraful Adrian Baranga (Freek) pentru partea de dans. Artista arata mai fit ca niciodata si si-a pus in valoare trupul bine lucrat si abilitatile de sportiva.

See Also

Mi-am dorit sa filmez un videoclip in care sa fiu diferita, altfel decat se asteapta fanii mei sa ma vada, sa fiu mai putin glam, dar sexy si increzatoare in mine”, adauga Antonia.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker