Now Reading
Senzuala Otilia lanseaza un single in limba romana

Senzuala Otilia lanseaza un single in limba romana

Otilia isi surprinde astazi fanii cu lansarea unui single in limba romana, “Iubire adevarata”. Dupa succesul international inregistrat cu “Bilionera”, dar si cu follow-up-ul “Aventura”, Otilia ne demonstreaza inca o data ca ii plac provocarile si abordeaza si un sound diferit fata de cel care a conscrat-o.

Iubire adevarata” transmite un mesaj despre acel sentiment de dragoste sincer, neconditionat care se obtine anevoios, dupa indelungi eforturi si sacrifici. “Piesa se adreseaza tuturor oamenilor care cred in iubirea adevarata. Pentru aceasta iubire trebuie sa lupti, sa faci sacrificii si sa te oferi intru totul. Sa crezi in sansa ta si sa nu-ti pierzi niciodata speranta. Sa zbori peste orice prapastie cu aripile imaginare ale sufletului”, ne-a marturisit Otilia.

Pentru Otilia, revenirea la cantul in limba romana s-a produs natural: “Sunt in primul rand romanca. Imi iubesc tara si limba. Iubesc publicul romanesc si simt ca i-am ramas datoare. Prin aceast? piesa, vreau sa arat ca sentimentele se exprima cel mai bine in limba in care te simti cu adevarat acasa”, a declarat artista.

In acest moment, mai ales dupa lansarea single-ului “Iubire adevarata”, Otilia se va dedica muzicii in cea mai mare parte a timpului, chiar si in timpul liber. Acum, in preajma sarbatorilor, agenda concertistica a artistei este mai incarcata ca niciodata. “Mai mult decat oricand ma concentrez asupra carierei, fac ce ma implineste sufleteste si cu asta simt ca sunt cea mai fericita si norocoasa femeie din lume. In mare parte, concertele le sustin in toat? Europa de Sud-Est, acolo unde “Bilionera” a fost num?rul 1. In urmatoarea perioada voi sustine numeroase concerte in tari precum Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria si altele din Europa de Vest precum Germania si Austria, iar Craciunul ?i Revelionul le voi petrece alaturi de fanii mei.”

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top