Now Reading
Speak, Peter Pop si Shift ne canta despre “Zile si zile”

Speak, Peter Pop si Shift ne canta despre “Zile si zile”

Cel mai nou single al lui Speak, „Zile si Zile”, este un featuring cu Peter Pop & Shift si promoveaza unul dintre cele mai noi proiecte ale cantaretului, serialul „Zile si Zile”, pe care il puteti urmari saptamanal pe canalul de YouTube al artistului.
“Prin aceasta piesa vreau sa le transmit tuturor oamenilor sa se bucure mai mult de viata si de momentele pe care au ocazia sa le traiasca. Este o binecuvantare sa ne trezim dimineata, intr-o noua zi, facand abstractie de vremea de afara si de problemele cotidiene. Pretuiti mai mult viata si luati-o ca atare, cautand mereu partea plina a paharului.”, a spus Speak.
Piesa a fost compusa in studiourile HaHaHa Production de Max Kissaru, Speak, Smiley, Shift, Dorian Micu si Vlad Munteanu, iar clipul ne introduce in culisele concertelor lui Speak, surprinzand momente din viata artistului, momente naturale, sincere, neregizate.
Clipul este filmat de Kani, unul din membrii echipei mele cu care merg in concerte”, a declarat Speak, adaugand: ”Nu pot spune ca am simtit in vreun fel ca filmez clip pentru ca nu a existat nicio regie, totul desfasurandu-se foarte natural si normal. Mai pe scurt, clipul contine imagini din viata noastra, din culisele concertelor exact ca un jurnal video personal. Ma bucur ca pentru aceasta piesa i-am avut alaturi pe Peter Pop si Shift.”
Single-ul promoveaza si unul dintre cele mai noi proiecte ale lui Speak – serialul „Zile si Zile”, pe care il puteti urmari saptamanal pe canalul de YouTube al artistului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top