Now Reading
Admiral C4C si Nyanda (Brick & Lace) lanseaza single-ul si videoclipul “Outta Control”

Admiral C4C si Nyanda (Brick & Lace) lanseaza single-ul si videoclipul “Outta Control”

Dupa ce a cucerit publicul cu hitul “Drop the Boom”, Admiral C4C continua linia pieselor reggae-dancehall cu o noua productie – Outta Control, piesa lansata in colaborare cu Nyanda.

Compus de catre Eminik, single-ul “Outta Control” este lansat in colaborare cu artista de origine jamaicana Nyanda, care face parte din trupa Brick & Lace, cunoscuta pentru hitul “Love is wicked”. Videoclipul este o noua colaborare intre regizorul Anthony Icuagu si Admiral C4C, dupa videoclipul “Drop the boom”, lansat tot anul acesta.

Pentru Nyanda, “Outta Control” este al treilea produs lansat in Romania si la care lucreaza cu romani, dupa piesele si videoclipurile “Put it on me” si “All my love”.

Admiral C4C a primit anul acesta “Honorary Awards of Merit and Excellence” in cadrul Africans in Diaspora Merit Awards (Amsterdam, Olanda), premiu obtinut pentru numeroasele contributii in divertismentul european. In 2014, Admiral C4C a mai lansat alaturi de Cat Music single-ul si videoclipul “Boom Bang”, un feat cu Roxana Nemes, iar in prezent lucreaza la un nou album, care va include piese reggae, dancehall, cu influente electro-pop si house.

See Also

De la succesul trupei Brick & Lace, cu hituri ca “Love is Wicked”, “Bad to Di Bone”, Nyanda a lansat primul single solo in 2013, un remix reggae al piesei “I Knew You Were Trouble” de la Taylor Swift. In plus, Nyanda este si compozitoare, iar alaturi de echipa Bloodline a lucrat la productia unor hituri ca “Follow The Leader”, de la Jennifer Lopez si “All Around The World”, de la Chirstina Aguilera.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top