Now Reading
Paula Seling lanseaza “Povesti de iarna”, un album plin de emotii

Paula Seling lanseaza “Povesti de iarna”, un album plin de emotii

Paula Seling a demonstrat mereu ca este o adevarata artista, plina de inspiratie si pasiune in toate compozitiile ei. Vocea ei unica a reusit sa cucereasca piata muzicala de la noi, dar si peste hotare, artista reusind performante, pe care nu multi reusesc sa le obtina – sute de piese, participari in cadrul celor mai importante concursuri nationale si internationale, si concerte cu sali arhipline.
De aceasta data, frumoasa noastra interpreta aduce publicului “Povesti de iarna”, un album complex, cu cantece de iarna, plin de emotii si inspiratie, specifice sarbatorilor ce urmeaza sa vina, la care Paula a lucrat timp de patru luni de zile, si pe care-l va lansa in mediul online, dar si pe pagina ei oficiala de Facebook (facebook.com/paulaseling), chiar in aceste zile.
Printre piesele de pe album, regasim “De-as fi un inger” , “Inima, tu canta” , “Departe de soare” , “Oameni de zapada” , “Doi prieteni vechi”, “ Ce minune mare” , “Dimineata de Craciun” , “Sa scriem poezii” , “Aceste seri mai lungi” , “Randul Lucrurilor” si “ Sa facem Rai”.
‘Povesti de iarna’ este un album complex, ce iti creeaza emotii pe care nu credeai ca le poti avea ascultand muzica. Este dramatic, dar si calm, este inaltator, pozitiv, rascoleste cele mai adanci zone ale inimii tale. Asculta versurile, traieste muzica! Cantecele astea sunt tot ce am avut mai bun in ultima perioada. Am scris muzica celor 11 piese ale albumului si versurile a 8 dintre ele. Celelalte au fost magistral potrivite de Andreea Andrei, Mircea Rusu si fostul meu coleg de liceu, Marius Marincas, iar una din ele este o colaborare frumoasa, alaturi de colegele mele de facultate ‘The Twisters’.
Acest album a fost cea mai intensa preocupare a mea, din luna August pana in Noiembrie. Am fost inspirata de momente din vietile noastre, ale tuturor, incercand sa alin, prin muzica, inimile celor care au nevoie de cuvinte de iubire, pentru a trece peste momente grele. Am vrut sa insuflu, totodata, si momente pozitive, de iubire, pana in zborul inimilor noastre.
Orchestratiile unor piese au fost facute de bunii mei prieteni si colegi Andrei Tudor, Cristian Faur, Calin Ionce, Norbert Covacs, iar cateva piese le-am orchestrat chiar eu, avandu-i alaturi pe colegii mei de trupa care au interpretat exceptional partiturile – Madalina Pirici vioara si voci aditionale, Adina Nelu – flaut si voci aditionale, Daniel Pirici – chitara bas, Daniel Bourosu – Chitara solo, Radu Bucura- tobe. Masterul a fost facut in Statele Unite ale Americii.
Sper ca acest album sa miste ceva in inimile celor care il primesc in suflete, sa-si transmita mesajul de iubire de care are atat de multa nevoie lumea in care traim.
“, a povestit Paula Seling despre cel mai nou album al ei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker