Now Reading
Videoclip: Andrei Leonte – “Pe apa sambetei”

Videoclip: Andrei Leonte – “Pe apa sambetei”

Andrei Leonte se afla la cel de-al 5-lea videoclip din cariera sa, in care il putem vedea într-o ipostaza total inedita, cu o schimbare socanta de look si in care sunt scoase în evidenta si abilitatile sale actoricesti.

Naufragiul din clip este de fapt o metafora pentru sfarsitul unei relatii. Aceasta piesa este din pacate inspirata din fapte reale, dar care fac parte din viata oricarui om, vrand nevranda declarat artistul.

Piesa a fost produsa in studiourile Metropolitan Records de catre Stan Nicolae, Radu Baisan, Damsa Dragos Alexandru si baietii de la Deepside Deejays. Textul este semnat de Andrei Leonte si Stan Nicolae.

Inspiratia videoclipului a fost filmul Cast Away ( Naufragiatul) cu Tom Hanks, iar regia este semnata de Florin Danilov.

See Also

Am mai aflat ca s-a filmat în România, timp de 3 zile si in conditii vitrege: “Erau 10-12 grade cand am filmat scenele din apa. Asta a fost marea provocare pe langa un milion de alte cazaturi si accidente, cum ar fi taietura la mana si momentul in care ma ridic peste marginea stancii. Acolo jocul actoricesc a fost ajutat de faptul ca intr-adevar nu mai reuseam sa ma ridic si simteam ca alunec“, a adaugat Andrei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top