Now Reading
Videoclip: Smiley & Jazzy Jo – “My present for you”

Videoclip: Smiley & Jazzy Jo – “My present for you”

Smiley si Jazzy Jo au lansat videoclipul piesei „My present for yo”, care contine atat imagini cu cei doi artisti, cat si secvente din filmul romanesc „Poveste de dragoste”.
Piesa a fost compusa de Serban Cazan, Ioana Sihota si Marius Pop, in studiourile HaHaHa. Cantecul a fost folosit pentru coloana sonora a productiei cinematografice „Poveste de dragoste”, ai carei protagonisti sunt actorii Dragos Bucur si Raluca Aprodu.
Filmul „Poveste de dragoste” a fost regizat de Cristina Iacob, iar premiera romaneasca a avut loc pe data de 27 noiembrie.
Colaborarea cu Jazzy Jo tras cortina peste #MaiMusic, campania în care HaHaHa Production a lansat 31 de melodii în luna mai. Totul s-a încheiat cu un mega-concert ce a avut loc pe 1 iunie la Arenele Romane.

Pentru ca incepe luna cadourilor, HaHaHa Production ne aduce in dar piesa de pe coloana sonora a celui mai nou film de Cristina Iacob: Poveste de dragoste. Sa aveti o luna plina de bine! La multi ani!, spune Smiley pe contul sau oficial de Facebook.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker