Now Reading
CRBL lanseaza piesa “Ne cerem tara inapoi”

CRBL lanseaza piesa “Ne cerem tara inapoi”

Cum ne-a obisnuit deja, la fiecare 1 Decembrie CRBL compuneo piesa pentru noi, pentru toti romanii. Un nationalist convinscare incerca sa schimbe ceva in Romania prin muzica lui.
Dupa “Romania nu-i jucaria ta” in 2013 si “Vreau sa fiu erou” in 2014, a venit 2015, cand CRBL impreuna cu NCFAL Band lanseaza piesa si videoclipul “Ne cerem tara inapoi”.
Artistul subliniaza ca “nu poti sa te abtii sa fii roman” cand vine vorba de tara ta.

“Ne cerem tara inapoi”, cel mai nou videoclip semnat CRBL, este realizat de Black Film, iar piesa este compusa in studiourileDice Music, subiectul fiind unul al schimbarii si al maturizarii. Artistul revine cu o noua formula de scena, NCFAL Band, si cu un sound rasunator, menit sa indemne la o schimbare de atitudine.

Vrem o tara de care sa fim mandri cu adevarat, schimbareatrebuie sa vina de la noi, fie ca esti doctor, pictor sau elev. Daca iti respecti principiile si te trezesti in fiecare dimineata pregatit sa muncesti pentru visele tale, atunci faci parte dintre aceia care au adevarata putere in tara asta. Respectul, mandria si demnitatea ne reprezinta cu adevarat, nu hotia, minciuna sau coruptia din politica. Suntem patrioti, nu ca ei, patrihoti. Dati-ne tara inapoi. Noi suntem Romania”, declara CRBL.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker