Now Reading
Misha lanseaza single-ul si videoclipul “Vamos”

Misha lanseaza single-ul si videoclipul “Vamos”

Dupa colaborarile cu DJ Sava pentru single-uri ca “Tenerife”, “Te strig” si “Amor a Monaco”, Misha revine cu un nou single – “Vamos”, prin care aduce vara mai aproape, atmosfera relaxanta si privelistele de vis.

O poveste despre reintalnirea cu anotimpul cald, plina de emotii sincere, melancolie, priviri duioase, dar si o invitatie la dans, la iubire, la regasire, “Vamos” este o noua piesa cu versuri in limba spaniola si a fost compusa de catre Ciprian Blaga si DJ Sava.

Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat pe parcursul a cateva zile in Franta, pe plaja, dar si pe stradutele care emana energie pozitiva si romantism.

Misha a revenit la inceputul anului 2015 cu single-ul si videoclipul “Te strig”, in colaborare cu DJ Sava si Connect-R, prima colaborare dintre cei 3. Ulterior, in luni mai a aceluiasi an, DJ Sava si Misha s-au intors din Monaco cu videoclipul “Amor a Monaco”, filmat intr-un decor exotic, din care nu lipseste sampania, soarele, yaht-urile, peisaje luxuriante si femeile frumoase.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker