Now Reading
Misha lanseaza single-ul si videoclipul “Vamos”

Misha lanseaza single-ul si videoclipul “Vamos”

Dupa colaborarile cu DJ Sava pentru single-uri ca “Tenerife”, “Te strig” si “Amor a Monaco”, Misha revine cu un nou single – “Vamos”, prin care aduce vara mai aproape, atmosfera relaxanta si privelistele de vis.

O poveste despre reintalnirea cu anotimpul cald, plina de emotii sincere, melancolie, priviri duioase, dar si o invitatie la dans, la iubire, la regasire, “Vamos” este o noua piesa cu versuri in limba spaniola si a fost compusa de catre Ciprian Blaga si DJ Sava.

Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat pe parcursul a cateva zile in Franta, pe plaja, dar si pe stradutele care emana energie pozitiva si romantism.

Misha a revenit la inceputul anului 2015 cu single-ul si videoclipul “Te strig”, in colaborare cu DJ Sava si Connect-R, prima colaborare dintre cei 3. Ulterior, in luni mai a aceluiasi an, DJ Sava si Misha s-au intors din Monaco cu videoclipul “Amor a Monaco”, filmat intr-un decor exotic, din care nu lipseste sampania, soarele, yaht-urile, peisaje luxuriante si femeile frumoase.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top