Now Reading
Bijou revine cu un videoclip inspirat din viata ei: “Another Try”

Bijou revine cu un videoclip inspirat din viata ei: “Another Try”

Cantareata Bijou lanseaza un nou single intitulat “Another Try” si primul videoclip din cariera, realizat de NMC Productions.
Inca de la debutul din 2013, Bijou a reusit sa cucereasca publicul printr-un look aparte si aparitii curajoase, iar acum a venit momentul sa lanseze o piesa inspirata chiar din viata ei.

Videoclipul “Another Try”, regizat de Marian Nica (NMC), este o adaptare a povestii lui Bijou: o copilarie traumatizanta, marcata de o relatie foarte dificila cu fratele ei si un accident de masina, care era cat pe ce sa ii curme viata la o varsta frageda. Scenariul a fost realizat de catre NMC si Bijou, care a fost extrem de deschisa in a-si infrunta trecutul.

Clipul a fost filmat in 24 de ore in mai multe locatii din Bucuresti. Vestimentatia lui Bijou a fost asigurata de Nympha, machiajul de catre Luiza Burhai, iar rolurile secundare au fost interpretate de catre Andreea Vasile, Ana Tafo, Sergiu Dobrogeanu si NAVI.

Mi-am dorit foarte mult o piesa de acest gen, care sa ma reprezinte 100% si pe care sa o simt cu adevarat atunci cand o cant. Ii multumesc lui NMC ca a reusit sa redea o mica parte din viata mea in clip si ca m-a ajutat sa deschid un nou capitol in cariera mea. Sper ca piesa asta sa ajunga acolo unde trebuie“, declara Bijou.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top