Now Reading
Bijou revine cu un videoclip inspirat din viata ei: “Another Try”

Bijou revine cu un videoclip inspirat din viata ei: “Another Try”

Cantareata Bijou lanseaza un nou single intitulat “Another Try” si primul videoclip din cariera, realizat de NMC Productions.
Inca de la debutul din 2013, Bijou a reusit sa cucereasca publicul printr-un look aparte si aparitii curajoase, iar acum a venit momentul sa lanseze o piesa inspirata chiar din viata ei.

Videoclipul “Another Try”, regizat de Marian Nica (NMC), este o adaptare a povestii lui Bijou: o copilarie traumatizanta, marcata de o relatie foarte dificila cu fratele ei si un accident de masina, care era cat pe ce sa ii curme viata la o varsta frageda. Scenariul a fost realizat de catre NMC si Bijou, care a fost extrem de deschisa in a-si infrunta trecutul.

Clipul a fost filmat in 24 de ore in mai multe locatii din Bucuresti. Vestimentatia lui Bijou a fost asigurata de Nympha, machiajul de catre Luiza Burhai, iar rolurile secundare au fost interpretate de catre Andreea Vasile, Ana Tafo, Sergiu Dobrogeanu si NAVI.

Mi-am dorit foarte mult o piesa de acest gen, care sa ma reprezinte 100% si pe care sa o simt cu adevarat atunci cand o cant. Ii multumesc lui NMC ca a reusit sa redea o mica parte din viata mea in clip si ca m-a ajutat sa deschid un nou capitol in cariera mea. Sper ca piesa asta sa ajunga acolo unde trebuie“, declara Bijou.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker