Now Reading
Voltaj – prima trupa din Romania cu un concert filmat in 4K

Voltaj – prima trupa din Romania cu un concert filmat in 4K

“Din toata inima – Simfonic”, mega-concertul pe care l-a sustinut Voltaj in Cluj-Napoca, in data de 3 decembrie, mai aduce o premiera in Romania – este primul concert al unei trupei filmat la o rezolutie 4k.

Show-ul exploziv in care hiturile trupei au fost interpretate intr-o maniera inedita si plina de emotie, alaturi de orchestra Simona Strungaru Symphonics, a fost completat de un adevarat spectacol de lumini si lasere, ritmuri de vioara, clarinet, flaut, viola.

Cea mai mare productie a unei trupe romanesti inseamna o imensa desfasurare de forta si resurse: 45 de instrumentisti, 430 de metri de schela, 300 de aparate de iluminat, 50 de motoare electrice, 3 console de mixaj audio, 146 de canale audio, 60 de microfoane, 17 camere de filmat 4k, 9 lasere, 3 tunuri de confetti, 25 de operatori pe timpul spectacolului si 55 de membri in echipa tehnica.

A fost un spectacol “Din toata inima” plin de emotii la momentele individuale avute de catre fiecare dintre membrii trupei, care a culminat cu interpretarea piesei “Eu cu mine” in memoria celor care si-au pierdut viata in Colectiv. In acelasi timp, pe ecrane au rulat imagini cu cei care si-au pierdut viata in noaptea de 30 octombrie.

See Also

Toate incasarile concertului “Din toata inima Simfonic” vor fi donate prin intermediul Crucea Rosie celor aflati in suferinta in urma tragediei din clubul Colectiv.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • Da bai frate, chiar am fost surprinsi in final ca a iesit dozotaul pe locul 2. Noi ne chinuiam sa bagam voturi pt. Voltaj, dar al dracu dozator tot lua mai multe voturi decat puteam noi sa adaugam. Cum programul de lucru se termina, am facut si noi pe fuga un script care sa bage si pt. Voltaj voturi cand se vota pt. dozator. Dimineata am descoperit ca scriptul a mers si spre surprinderea tuturor Dozatorul a iesit pe 2 si Voltaj a iesit castigator, asa cum se daduse dispozitii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker