Now Reading
Vanotek lanseaza ‘I’m Coming Home’ in colaborare cu The Code si Georgian

Vanotek lanseaza ‘I’m Coming Home’ in colaborare cu The Code si Georgian

Vanotek lanseaza un nou single “I’m Coming Home”, feat. The Code & Georgian. Piesa a fost produsa in studiourile Smash Production si in co-productie cu Global Records.
Piesa are un sound deep house care “te prinde” de la primul play, iar vocea ii apartine lui The Code si Georgian, proiecte noi in Romania, artisti talentati de la care vom auzi in curand piese noi.
“I’m Coming Home’ a fost compusa de Anastasia Sandu impreuna cu Vanotek, Catana Ionut, Alex Cotoi, Sorin Seniuc si Adriana Rusu, iar mix si master Sergiu Musteata.
Inca de la varsta de 17 ani, Vanotek incepe sa compuna muzica si are colaborari de succes cu artisti precum Havana, Dan Balan, Sasha Lopez, Antonia, Dj Sava si multi altii.
Piesele produse de Vanotek impreuna cu Sorin Seniuc pentru proiectul Havana “Vita Bella’ si ‘Que Sera, Sera’ au “invadat” YouTube-ul unde au acumulat peste 21 de milioane de vizualizari, respectiv peste 3 milioane de vizualizari.
De asemenea, Vanotek a avut un an bun alaturi de Yanka, cele doua piese “Jungle” si “My Heart is Gone” au cucerit publicul din Romania, iar piesa Corinei cu Mira si Skizzo Skilzz a fost unul dintre hiturile acestei veri in Romania.
Filmarile videoclipului au avut loc in Romania, in regia lui Michael Mircea.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top