Now Reading
Experienta Enrique Iglesias in Sofia

Experienta Enrique Iglesias in Sofia

La inceputul acestei saptamani, echipa Star Gossip Magazine ( mai precis eu, impreuna cu main reportera noastra si buna mea prietena Onny Sirbu) am fost martorii unui concert-fenomen, Enrique Iglesias live in Sofia in cadrul turneului Love and Sex.
Mi-a placut sa vad si sa descopar un artist complet dedicat meseriei si pasiunii sale principale, muzica, deschis, uman,prietenos cu echipa sa si care stie atat sa primeasca, dar si sa ofere iubire publicului sau.
Enrique a cantat live timp de doua ore cele mai cunoscute hituri ale sale, precum “Tonight”, “Escape”, Be with you”, “Tired of being sorry”, “Takin back my love”, primul sau single, “Bailamos”, si evident a reusit o adevarata fiesta latino pe scena de pe Arena Armeets, locul de desfasurare al acestui eveniment grandios,unde toate cele 10.000 de locuri au fost ocupate, cu piesele “Bailando” si “Perdon”, incendiind la propriu scena. Probabil cel mai emotionant moment al show-ului a fost acela in care Enrique a invitat pe scena un tata impreuna cu fiul sau, sa cante impreuna coverul “Stand by me”, afirmand ca, desi a vazut multe la viata sa, prin toate locurile pe unde a fost, cel mai mult apreciaza si respecta valorile familiei.
Enrique a mai fost la Sofia in 2010 si a promis ca va reveni in curand. Noi ne-am simtit ca la un adevarat concert al unui adevarat superstar international si nu putem spune decat “Respect, Enrique! Por todo lo que haces y que eres ( pentru tot ceea ce faci si pentru tot ceea ce esti)!”

In continuare, o galerie de poze si cateva momente live din cadrul acestui concert.

Enrique Iglesias – “Bailando” live @ Arena Armeets, Sofia

Enrique Iglesias – “El perdon” live @ Arena Armeets, Sofia

See Also

Enrique Iglesias – “Hero” live @ Arena Armeets, Sofia

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (7)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top