Now Reading
Otilia canta alaturi de Andrea si Shaggy in cea mai hot productie a lui Costi

Otilia canta alaturi de Andrea si Shaggy in cea mai hot productie a lui Costi

Declarata oficial o colaborare inedita a momentului, bulgaroaica Andrea si Otilia, doua dintre cele mai cunoscute cantarete din Europa de Sud-Est au raspuns pozitiv la chemarea celebrului producator Costi pentru piesa “Passion”. Nevoia unui flavour jamaican a facut ca internationalul Shaggy sa se alature, dand mai multa substanta proiectului ce se doreste a fi inca un succes international demn de topul Billboard american, asemanator cu cel al hitului mondial “Habibi (I need your love)”, produs tot de Costi.

Dupa Inna – “Hot” si Alexandra Stan cu “Saxobeat”, Otilia este a treia cantareata romanca, cu un debut international spectaculos intamplat in ultimii 5 ani.Succesul OTILIEI se cuantifica si in cele aproape 200 milioane de vizualizari ale piesei “Bilionera” pe canalele youtube, in licentierea piesei in America de Sud, toata Europa de Sud-Est si o parte din Europa de Vest.

Andrea este cunoscuta pentru colaborarile de succes de-a lungul anilor alaturi de Costi, unele dintre piese precum “Samo Moi”, “Tyalee”, “Upotrebena”, “I Wanna”, “Haide opa”, “Champagne” devenind hituri in mai multe tari din Balcani, este de asemenea recunoscuta pentru colaborarile ei cu Bob Sinclair si Shaggy.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top