Now Reading
Cristina Balan este noua Voce a Romaniei

Cristina Balan este noua Voce a Romaniei

In finala desfasurata in aceasta seara, Vocea Romaniei a fost castigata de catre Cristina Balan, fosta solista a trupei Impact, care a convins publicul sa o voteze cu trei momente impresionante: “Vama Veche” alaturi de mentorul sau din concurs, Tudor Chirila, “This is my life” si “Show must go on”, piesa trupei Queen, cantata in mod impecabil.
Alaturi de Cristina in finala au mai intrat si Tobi Ibitoye si Michel Kotcha – mentor Smniley, care deja au inceput sa lucreze la Hahaha Production si Tomi Weisbuch – mentor Marius Moga. Loredana nu a avut nici un concurent in finala, dar a avut alaturi de ea in ultima seara a celei de-a 5-a editii a show-ului membrii echipei sale.
Cristina Balan a studiat muzica inca din clasele primare. Mult mai tarziu ajunge studenta la Conservator, renunta din pacate dupa doi ani pe motivul ca se plictisise de prea multa teorie. In 1998 a participat la un casting pentru a intra in trupa Impact. Mai tarziu, Cristina a infiintat trupa ABCD. De un an si zece luni este fericita mamaica a doi baietei frumosi: Toma David si Matei Nikolas In acest rastimp si-a dedicat timpul cresterii celor doi Nu a putut insa sa-si uite pasiunea pentru muzica. Asa s-a decis sa incerce sa urce pe scena de la Vocea Romaniei.
Felicitari si speram sa auzim din nou de Cristina Balan!


What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker