Now Reading
Proiectul Liquid Sunshine lanseaza single-ul si videoclipul “Lord”

Proiectul Liquid Sunshine lanseaza single-ul si videoclipul “Lord”

DJ Sava si Connect-R continua povestea de succes inceputa in urma cu 9 ani, odata cu lansarea hitului Sunshine, si au o noua surpriza muzicala: proiectul Liquid Sunshine si single-ul “Lord”.

De atunci si pana in prezent, cei doi hit-makeri au lansat numeroase piese in colaborare, dar au compus si produs alte zeci de piese pentru majoritatea artistilor din Romania.

Si single-ul “Lord” este compus tot de catre DJ Sava si Connect-R, iar videclipul este regizat de catre Alex Ceausu. Despre noul proiect, DJ Sava declara:

Suntem in 2015. La noua ani distanta de piesa ‘Sunshine’ si ne-am gandit sa refacem acest proiect, iar “Liquid Sunshine” mi s-a parut cel mai potrivit nume. ‘Lord’ este prima piesa pe care o lansam si are un videoclip in care rolurile principale sunt interpretate de doi copii, pentru ca in acest proiect vrem chiar sa fim doi copii“.

See Also

Anul 2015 a inceput pentru cei doi artisti cu piesa “Te strig”, alaturi de frumoasa Misha, primul single lansat in aceasta formula. Si a continuat cu zeci de concerte in tara si strainatate, zeci de piese compuse si produse si lansarea label-ului de muzica dance si electronica – “Bold Tracks”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker