Now Reading
Florin Raduta a castigat cea de-a cincea editie X Factor Romania

Florin Raduta a castigat cea de-a cincea editie X Factor Romania

Florin Raduta, unul dintre pustii antrenati de mentorul Stefan Banica Jr, este noul castigator X FACTOR 2015 si al Marelui Premiu de 100.000 euro. El s-a duelat in “ultra finala” cu colega sa de grupa, Xenia Chitoroaga, din Republica Moldova, insa a reusit sa obtina mai multe voturi din partea publicului telespectator. In finala X FACTOR au mai participat trupele Bravissimo si B52, grupurile antrenate de Horia Brenciu. Delia nu a avut nici un concurent in finala.
Florin Raduta a incantat publicul in finala cu piesele “Fallin” – interpretata in duet alaturi de Nicoleta Nuca, “Sweet home, Chicago” – interpretata in duet alaturi de mentorul sau Stefan Banica Jr si “Eternitate”.
Florin Raduta are 20 de ani, a fost crescut de bunica sa, la 18 ani a plecat în Anglia s? lucreze ca ospatar si nu a studiat nici macar o ora de canto inainte sa vina la preselectiile X Factor. Cu toate astea, a reusit sa uimeasca juriul din prima secunda. Florin este si fost participant al show-ului “Vocea Romaniei”, in 2014.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Scroll To Top
  Decoration sticker
  Decoration sticker
  Decoration sticker