Now Reading
Florin Raduta a castigat cea de-a cincea editie X Factor Romania

Florin Raduta a castigat cea de-a cincea editie X Factor Romania

Florin Raduta, unul dintre pustii antrenati de mentorul Stefan Banica Jr, este noul castigator X FACTOR 2015 si al Marelui Premiu de 100.000 euro. El s-a duelat in “ultra finala” cu colega sa de grupa, Xenia Chitoroaga, din Republica Moldova, insa a reusit sa obtina mai multe voturi din partea publicului telespectator. In finala X FACTOR au mai participat trupele Bravissimo si B52, grupurile antrenate de Horia Brenciu. Delia nu a avut nici un concurent in finala.
Florin Raduta a incantat publicul in finala cu piesele “Fallin” – interpretata in duet alaturi de Nicoleta Nuca, “Sweet home, Chicago” – interpretata in duet alaturi de mentorul sau Stefan Banica Jr si “Eternitate”.
Florin Raduta are 20 de ani, a fost crescut de bunica sa, la 18 ani a plecat în Anglia s? lucreze ca ospatar si nu a studiat nici macar o ora de canto inainte sa vina la preselectiile X Factor. Cu toate astea, a reusit sa uimeasca juriul din prima secunda. Florin este si fost participant al show-ului “Vocea Romaniei”, in 2014.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Scroll To Top