Now Reading
Mihail lanseaza prima piesa noua din 2016: “Noi ne privim”

Mihail lanseaza prima piesa noua din 2016: “Noi ne privim”

Anul 2016 incepe cu o noua piesa din seria “Lookout Tower Acoustic Session”.
“Noi ne privim” este o piesa compusa de Mihail in anul ce tocmai s-a incheiat, in doua perioade resimtite diferit si care incorporeaza atat amintiri ale artistului, cat si stari de care era coplesit in momentul compozitiei.
“Noi ne privim cuprinde un amalgam de stari. O parte din piesa a fost compusa cand eram inconjurat de prieteni si ma simteam foarte bine, energic si incarcat de buna dispozitie, iar o alta atunci cand eram singur si putin mai reflexiv”, a declarat Mihail.
« Noi ne privim» ii urmeaza variantei acustice a single-ului “Doar Visuri”, dar si celelorlalte doua piese noi dezvaluite in seria Lookout Tower Acoustic Session, “Seara” si “Let’s Make Love”.
Intreaga sesiune, care va fi incununata la final de versiunea acustica a piesei de mare succes, “Ma ucide ea”, a fost filmata in Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, construit in 1574.
Ideea de Lookout acoustic session mi-a venit in momentul cand chibzuiam cu Dima Dimov, regizorul acestui set acustic, cum sa facem, unde sa facem si nu gaseam un spatiu suficient de bine luminat si mai putin obisnuit ca sa filmam cateva piese proprii intr-un format acustic. Atunci am venit cu ideea s-o facem in acest turn. Din acel moment totul a devenit oarecum simplu, a povestit Mihail.
Artistul de origine basarabeana a dat lovitura anul acesta cu “Ma ucide ea” care in acest moment se afla pe locul 3 in topul 100 Shazam Romania, fiind totodata si prima piesa romaneasca din acest clasament, a patruns in playlist-urile posturilor de radio si a depasit borna de 3 milioane de vizualizari pe YouTube.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker