Now Reading
Luna, noul satelit muzical al trupei Distinto s-a lansat!

Luna, noul satelit muzical al trupei Distinto s-a lansat!

Prima trupa pop-opera din Romania, Distinto, a lansat “Luna”, un videoclip la o piesa de iarna, in ton cu vremea de afara . Este un videoclip de imagine la noul single care vine sa confirme stilul pop-opera, un stil pe care Distinto l-a impus pe piata romaneasca si cu care a cucerit publicul, stil muzical care astfel a inceput sa fie promovat in ultimii ani si de concursurile de talente precum Romanii Au Talent, Vocea Romaniei sau X-Factor.
Piesa „Luna”, al carei compozitor si textier este Mihai Alexandru, este o poveste de dragoste prin care cei 3 tenori ne introduc in lumea miracolului iubirii ce are loc intr-un cadru feeric de iarna. Atmosfera de basm ce se petrece sub lumina mistica a lunii, este ilustrata de Bogdan Alexe, cel care semneaza regia videoclipului propus de Distinto tuturor romanticilor incurabili.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • From Another Dimension? Foi o que aconteceu na noite desta quarta-feira, 17 de outubro, quando Steven Tyler e Joe Perry deram uma palhinha para alguns sortudos em um esbinelecametto no bairro do Soho. As

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker