Now Reading
Enrique Iglesias canta pe 12 mai la Bucuresti!

Enrique Iglesias canta pe 12 mai la Bucuresti!

Vedeta mondiala, de doua ori pe locul I in clasamentele Bilboard, Enrique Iglesias vine la Bucuresti pentru cel mai emblematic eveniment muzical al anului!
Hiturile sale au fost de 69 de ori in clasamentele Bilboard. In acest moment numele sau este din nou in toate topurile, sugerand amploarea show-ului care va astepta in Romania.
Concertul din Romania face parte din turneul mondial “SEX and LOVE ’’.

Biletele vor putea fi cumparate online, sau in magazinele din reteaua Eventim, incepand de marti, 12 ianuarie 2016 (ora 10.00), la urmatoarele preturi:
Standard (in picioare) – 359 de lei
Fan Pit – 399 de lei
Oferta speciala: primele 1000 de bilete din categoria Fan Pit beneficiaza de 40 de lei reducere.

Enrique Iglesias este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti cantareti de origine spaniola. A debutat in 1995, odata cu aparitia albumului care ii poarta numele. Enrique este fiul lui Julio Iglesias si al jurnalistei Isabel Preysler, iar pana in prezent a lansat 10 albume de studio. A jucat in filmul „Once Upon a Time in Mexico – Desperado 2” alaturi de Antonio Banderas si Johnny Depp si a colaborat cu artiste precum Whitney Houston, Ciara si Nicole Scherzinger.
Cu vanzari de peste 100 milioane de copii , Enrique Iglesias a cucerit milioanele de fani din intrega lume cu piese ca :
“Bailando”,
“Noche Y De Dia”,
“Turn the night up”, ”
“Tonight”,
“I like it”,
“Do you know”,
“Not in love”,
“Bailamos”,
“Ring my bells”,
“Hero”, si multe altele

See Also

Star Gossip Magazine a fost prezenta si la evenimentul din Sofia de unde v-a relatat impresii “la cald” despre nebunia acestui show prezentat de Enrique Iglesias.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top