Now Reading
PREMIERA lunii ianuarie la Teatrul “Maria Filotti”, „JACQUES SI STAPANUL SAU” de Milan Kundera

PREMIERA lunii ianuarie la Teatrul “Maria Filotti”, „JACQUES SI STAPANUL SAU” de Milan Kundera

De astazi au fost puse in vanzare biletele pentru premiera spectacolului „JACQUES SI STAPANUL SAU” de Milan Kundera, regia Cristi Juncu, care va avea loc la Teatrul „FANI TARDINI” din Galati, joi 28 ianuarie 2016 de la ora 19.00.
Distributia:
LIVIU PINTILEASA, IONUT VISAN, MIHAELA TROFIMOV, ALIN FLOREA, SILVIU DEBU, ADRIAN STEFAN, CORINA BORS, NARCISA NOVAC
Regia: CRISTI JUNCU
Scenografia: CRISTINA MILEA
Prezentare
Jacques si stapanul sau nu este o adaptare; este propria mea piesa, propria mea variatiune la Diderot, sau mai precis, fiind conceputa cu toata admiratia, omagiul meu lui Diderot. Aceasta variatiune-omagiu este o intalnire multipla: aceea dintre doi scriitori, dar si aceea dintre doua secole. Precum si aceea dintre roman si teatru. Forma scrierii dramatice a fost totdeauna mult mai rigida si mai normativa decat forma romanului. Teatrul n-a avut niciodata un Laurence Sterne. Asadar, eu n-am scris numai un omagiu lui Diderot, ci si un omagiu romanului, incercand sa dau comediei mele acea libertate formala pe care a inventat-o Diderot-romancierul, dar pe care n-a cunoscut-o niciodata Diderot-dramaturgul.” (Milan Kundera)

Pentru relatii si rezervari de locuri va rugam sa contactati Agentia teatrului, din str. Mihai Eminescu nr.2, telefon 0239 613969, www.tmf.ro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top