Now Reading
New single: Mario Joy – California

New single: Mario Joy – California

Mario Joy indrazneste si lanseaza o piesa trap cu influente balcanice intitulata “California”. Artistul isi doreste nespus sa ajunga in sufletele ascultatorilor si in topurile radiourilor de specialitate. La doar 30 minute dupa lansarea piesei de catre Dj Silviu Andrei in cadrul showului de televiziune ce face parte, piesa a strans aproape 3000 de cautari pe platforma Shazam, lucru ce demonstreaza priza puternica ce o are la public.

Pe Mario Joy il recunoastem din ultimul sau videoclip “Nada Mas” cu care a reusit sa treaca granitele Turciei, Bulgariei si alte cateva tari din Europa de Sud-Est, totodata a semnat o colaborare cu “Juan Magan” pentru o noua versiune a piesei ce va aparea pe albumul acestuia. Pe Juan Magan il recunoastem din seria de hituri alaturi de Enrique Iglesias, Gente de zona, Don Omar si multi altii.

Avand acelasi manager ca al Otiliei “Bilionera “, Ionut Bejinariu ne-a declarat: “Mario Joy s-a axat dintotdeauna pe piata internationala, lucrand la piese in limba engleza si spaniola. Ne putem aminti de “Vejo Bonito” primul lui hit balcanic din anul 2010. Am incredere inca de la semnarea contractului cu el ca este capabil de un hit demn de topurile Billboard.”

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker