Now Reading
Mihai Traistariu se pregateste din nou de succes la Eurovision 2016 cu “Paradisio”

Mihai Traistariu se pregateste din nou de succes la Eurovision 2016 cu “Paradisio”

Dupa succesul obtinut la Atena, in 2006, cu piesa “Tornero”, Mihai Traistariu si-a propus ca in acest an sa aduca Eurovisionul in Romania, cu “Paradisio”, o poveste de dragoste cu iz SF, pe ritmuri trance.
Videoclipul piesei a fost lansat astazi online si a avut premiera la Teo.

Ani la rand am asteptat o piesa bomba, pentru ca Eurovision-ul e dificil si nu merge sa te inscrii oricum. Am tot spus ca vreau sa revin, mi-au tot trimis compozitori, atat din tara, cat si din afara, piese, dar nu am primit nicio piesa grozava. Acum trei luni, am gasit aceasta piesa minunata, numita ”Paradisio” si cand am auzit-o, mi s-a parut perfecta pentru glasul meu, pentru ca eu cautam ceva sa se muleze si pe vocea mea, si sa fie si perfecta pentru Eurovision; sa fie o combinatie de piesa de radio si de club. Consider ca piesa are un potential urias de castigare a concursului, a declarat Mihai.

Piesa a fost compusa impreuna cu Dumi Padure, iar videoclipul cu tente futuriste, care ilustreaza salvarea universului prin iubire, a fost filmat in regia lui Iulian Eftimie.

Pentru finala Eurovision de la Stockholm Mihai se gandeste la un show grandios, inedit, futuristic.

See Also

Inscrierile pentru Selectia Nationala se vor desfasura in perioada 18 ianuarie – 7 februarie, urmand ca pe 11 februarie sa fie anuntate cele 12 piese finaliste.
Piesele pot fi trimise prin posta sau depuse direct la Registratura TVR (Calea Dorobantilor nr. 191, sector 1, Bucuresti), pe suport CD, cu mentiunea „Pentru Selectia Nationala Eurovision 2016” inscrisa pe plic sau electronic, la adresa eurovision2016@tvr.ro.
Pentru prima data in istoria participarii Romaniei la Eurovision, castigatorul Selectiei Nationale va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.
In semifinala vor intra 12 piese, dintre care 6 vor accede in finala: 4 vor fi alese de un juriu de specialitate, iar 2 de catre public, prin televot. In finala Selectiei Nationale, publicul va hotara castigatorul, votand una dintre cele 6 piese ramase in concurs.
Semifinala Selectiei Nationale va avea loc pe 4 martie, iar finala pe 6 martie, ambele show-uri fiind transmise in direct de TVR.
Concursul Eurovision 2016 va avea loc la Stockholm, cu semifinalele pe 10 si 12 mai si finala pe 14 mai. In competitie s-au inscris 43 de tari, cu 3 mai multe decat la editia precedenta.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top