Now Reading
Teatrul “Maria Filotti” Braila isi reia stagiunea

Teatrul “Maria Filotti” Braila isi reia stagiunea

Din aceasta saptamana, Teatrul ”Maria Filotti” Braila isi reia reprezentatiile din stagiune, atat in Municipiul Braila, cat si in orasele apropiate. Debutul se adreseaza celor mici, care sunt invitati miercuri, 27 ianuarie, la Sala Lyra, pentru a viziona indragitul spectacol ”Bagheta magica”. De altfel, pe parcursul lunii februarie au fost programate la aceasta cocheta sala, Lyra, mai multe reprezentatii cu acest spectacol si cu un alt titlu iubit de cei mici, ”Vaniusa cel viteaz”. Programarea acestor spectacole poate fi consultata pe site-ul teatrului, dar si la Agentia teatrala, unde pot fi aflate detalii despre rezervarea biletelor.
Tot in aceasta saptamana, Teatrul ‘Maria Filotti’ lanseaza un interesant program de spectacole in deplasare, constienti fiind de faptul ca o trupa actoriceasca performanta, cum este cea a Teatrului ”Maria Filotti” trebuie sa fie intretinuta, provocata si in permanent contact cu publicul.
Astfel, joi 28 ianuarie, de la ora 19.00, la Teatrul ”Fani Tardini” din Galati, va avea loc Premiera spectacolului ”Jacques si stapanul sau” de Milan Kundera, in regia lui Cristi Juncu. Aceasta reprezentatie va constitui o inedita premiera locala, intr-un spatiu profesionist, in prezenta unui numar de 50 de devotati spectatori braileni, carora teatrul le asigura transport cu autocarul propriu.
”Jacques si stapanul sau”, un text modern, european, beneficiaza de o lectura regizorala inteligenta, subtila, dar si plina de comic, de o scenografie luxurianta, prin costume si functionala prin decoruri, realizata de Cristina Milea, si desigur impresionanta prin prestatia actoriceasca, sustinuta cu stralucire de: Liviu Pintileasa, Ionut Visan, Mihaela Trofimov, Alin Florea, Silviu Debu, Adrian Stefan, Narcisa Novac si Corina Bors.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top
Decoration sticker
Decoration sticker
Decoration sticker