Now Reading
Televiziunea Romana impreuna cu Administratia Publica Locala a Municipiului Baia Mare organizeaza Selectia Nationala Eurovision 2016

Televiziunea Romana impreuna cu Administratia Publica Locala a Municipiului Baia Mare organizeaza Selectia Nationala Eurovision 2016

Spectacolele in urma carora vom afla piesa care va reprezenta Romania la Eurovision se vor desfasura la Sala Polivalenta din Baia Mare. Cele doua evenimente – semifinala de vineri, 4 martie si finala din 6 martie – vor fi transmise in direct de TVR.

Inscris in lupta pentru titlul de Capitala europeana a culturii 2021, Baia Mare va gazdui show-urile Selectiei Nationale in Sala Polivalenta „Lascar Pana”, aceasta avand o capacitate de aproximativ 2500 de locuri.

Organizarea Selectiei Nationale in afara studiourilor de la Bucuresti a devenit deja o traditie pentru TVR, ultimele show-uri fiind organizate la Brasov, in 2014, respectiv Craiova, in 2015. Anul acesta, a venit randul baimarenilor sa urmareasca, din tribune, evolutia artistilor inscrisi in concurs”, a declarat Iuliana Marciuc. „Oferta deosebita a gazdelor din Baia Mare, a domnului primar Catalin Chereches si a Consiliului Local Baia Mare, a facut ca distanta de la Bucuresti s? fie compensata pe deplin, astfel incat suntem convinsi ca cele doua spectacole organizate aici vor fi, cu adevarat, impresionante. Multumim si pe aceasta cale partenerilor cu ajutorul carora putem continua proiectul Eurovisiona mai adaugat vedeta TVR.

See Also

Castigatorul Selectiei Nationale va urca pe scena de la Stockholm pe 12 mai, in a doua semifinala a concursului, iar Finala va avea loc pe 14 mai.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top