Now Reading
Robert Toma si Jovanna lanseaza single-ul si videoclipul “Binele ce imi face rau”

Robert Toma si Jovanna lanseaza single-ul si videoclipul “Binele ce imi face rau”

Robert Toma a debutat in 2015 cu hit-ul “Tot ce mi-a ramas”, feat. Adda si Liviu Teodorescu, piesa care a adunat peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube si a ocupat primele pozitii in topuri. Tot in 2015, artistul a mai lansat doua super colaborari, cu Marius Moga – “Toata vara” si cu Amna – “In oglinda”.

Robert Toma incepe anul 2016 cu un nou single, “Binele ce imi face rau”, in colaborare cu Jovanna, artista care a cucerit publicul si juriul la Vocea Romaniei, in 2013, in echipa lui Marius Moga. O coproductie Cat Music si DeMoga Music, piesa este compusa de catre Robert Toma, in “Tabara de Muzica 3” – la Cheia, impreuna cu Liviu Teodorescu, Loredana Cavasdan, Adda, Marius Moga, Ionut “Yogi” Vasilache si Mircea Pavilcu.

Imi place sa cred ca ‘Binele ce imi face rau’ este tabloul fructului interzis. Te vreau chiar daca stiu ca o sa ma faci sa sufar, chiar daca stiu ca o sa ne certam sau o sa ne razboim, ca doi incapatanati. Merita toate astea daca exista o sansa sa ne impacam. Cam despre asta e vorba. Cat despre clip, este cel mai spectaculos clip al meu de pana acum si ma bucur ca am colaborat din nou cu Ironic. Jovanna pot sa spun ca a fost scanteia care a aprins piesa. Reuseste sa ii dea o stare speciala piesei. Este o gura de aer proaspat si exotic in acelasi timp“, declara Robert Toma.

Videoclipul, regizat de catre iRonic, exprima o poveste de iubire din care nu au mai ramas decat dubii, promisiuni desarte, amintiri si lipsa acuta a raspunsurilor, iar starile sunt subliniate atat prin editul usor psihedelic, cat si prin lipsa culorilor din clip.

Toate cele 3 piese compuse si lansate de catre el pana acum sunt hit-uri cu milioane de vizualizari pe YouTube si cu difuzari pe toate radiourile si televiziunile muzicale. Artistul este si compozitor, iar printre artistii pentru care a compus se numara Andra, Marius Moga, Ruby, Amna, Adela Popescu, Adda, Liviu Teodorescu etc.

See Also

Jovanna este o tanara artista originara din Serbia, semifinalista a emisiunii concurs Vocea Romaniei. Dupa show, artista a intrat in echipa de artisti, producatori si compozitori DeMoga Music, iar piesa “Binele ce imi face rau” este prima colaborare lansata de catre artista.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • I often use just ordinary sewing cottons for my cards as they give me a very good range of colours and the effect is like painting pictures in cotton. I also use a variety of Anchor, Crltlasiina, Impex and astro brands of metallic threads. I think perhaps it comes down to whatever works for you.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top