Now Reading
Voltaj lanseaza single-ul si videoclipul “Kori Gent”

Voltaj lanseaza single-ul si videoclipul “Kori Gent”

Voltaj lanseaza single-ul “Kori Gent”, un cantec-poveste despre lipsa de comunicare dintr-o relatie de iubire.

Piesa a fost interpretata deja in concertele “Din toata inima Simfonic”, pe care trupa le-a sustinut in Bucuresti si Cluj si s-a bucurat de aprecierea publicului, asa ca baietii i-au pregatit o lansare inedita, care a imbinat animatia cu Social Media si transmisiile live la radio.

Cantecul beneficiaza de un videoclip realizat in conditii speciale, care integreaza un personaj animat (Kori Gent) in lumea reala, si este o metafora la timpul pe care-l petrecem tot mai mult in lumea virtuala, in detrimentul comunicarii autentice.

Kori Gent, personajul principal al clipului, isi cauta jumatatea, pe Kori Lady, si ajunge la fiecare dintre membrii trupei Voltaj sperand sa-i dea indicii care sa il ajute sa o gaseasca. Cand o gaseste, dupa aproape 5 luni de cautare, descopera ca poate comunica si altfel decat este obisnuit.

Cu totii avem probleme, fie ca este vorba despre relatii de cuplu sau de prietenie. Iar daca nu reusim sa le comunicam, pana la urma se ajunge la despartiri dureroase. De atatea ori am vazut cupluri sau gasti de prieteni care stau la o masa, cu telefoanele in mana si comunica, dar nu intre ei; fiecare este departe, in lumea lui, fara sa constientizeze ca asta inseamna indepartarea de prieteni, nu apropierea, asa cum ar putea parea. Kori este un personaj care, desi virtual, a inteles ca adevarata comunicare este cea pe care o avem cand ne strangem mainile, cand ne privim in ochi“, spune Calin Goia.

In campania care a pregatit lansarea clipului, personajul animat Kori Gent a fost ajutat de multe vedete din lumea muzicii sa-si transmita mesajul catre iubita sa. Ruby, Dorian Popa, Andreea Balan, Deepside Deejays, Nadir, Jo, Uddi, Aurelian Temisan, Cosmin Selesi, Kamelia si George Hora au postat pe paginile lor de Facebook fotografii care integrau in realitatea vietii lor cotidiene cu personajul animat Kori Gent, iar campania a adunat mii de like-uri si sute de share-uri.

See Also

Kori si Voltaj le multumesc tuturor celor care l-au ajutat sa-si duca mesajul mai departe, in special tuturor artistilor implicati in acest proiect.

Videoclipul este regizat de catre Spike si a fost filmat pe parcursul unei zile in mai multe locatii din Bucuresti, printre care Piata Unirii, parcul IOR, Calea Victoriei. Single-ul “Kori Gent” este compus de catre membrii trupei si orchestrata de catre George Hora. Piesa a fost interpretata in avanpremiera in cadrul mega-concertului “Din toata inima Simfonic”, pe care trupa Voltaj l-a sustinut in luna octombrie a anului 2015 la Sala Palatului din Bucuresti.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top